It's You!

Saturday, November 15, 2014

Relevan

Salam

Relevankah?
Rotan di sekolah

Pada saya
Relevan selagi tidak mencederakan

Relevankah?
Buh rotan dalam kereta?

Pada saya relevan
Nak bagi 4 budak nakal ni dok diam

13 comments:

  1. saya pun letak rotan dalam keta, takde ler nak merotan pun cuma biar anak-anak nampak so derang behave sikit.. hihi..

    ReplyDelete
  2. dear....asha pun ada 4 budak nakal...
    dan juga suprising you....ada juga rotan dlm kereta...ahahaha
    kalo tidak mrk buat terjunam apa tah dlm kete

    ReplyDelete
  3. relevan..my kids kalau tunjuk rotan baru tau takut n behave sikit..

    ReplyDelete
  4. hahahahaha..
    relevan kah kalau saya tiru stail tu ( letak rotan dalam kereta)..

    Relevan!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahaha...jangan dera anak pulak ye

      Delete
  5. Hehe mmg releven. rotan utuk mendidik bukan untuk menghukum/ mendera.
    "spare the rod, spoil the child"

    ReplyDelete
  6. Eh eh perangai awak serupa perangai saya.....rotan dlm keta!
    Kikikikikiki

    ReplyDelete
  7. Saya tak relevan nak ikut style yang sama ni sebab saya 'ringan' tangan. Kalau ada depan mata, naya superheroes bila Mommynya hilang akal jap!

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...