It's You!

Friday, April 25, 2014

Chilly. ..Rainy...

Salam,

Hari ni saya bekerja shif sampai jam 10malam. Hujan turun dari petang tadi. Sekejap berhenti, sekejap turun. Bila cuaca macam ni, amat payah la nak tengok student dalam library. Lagi seronok baring-baring atas katil sejuk-sejuk camni.

Minggu ni...cuma ada student degree je dalam kampus. Seperti yang saya dh cerita, student degree jarang melepak dalam library lama-lama. Bila nak pinjam buku je diorang datang. Amat kurang yang nak mengulangkaji di dalam library.
Tambahan pula...ari ni ari Jumaat...mesti ramai yang balik atau p berjalan.

Nota kaki : Arini kami pinky mommy. Nasib baik member lelaki yang jaga sudut IT malam ni xpakai pink gak. Kalau tak...mesti hujan tak berhenti. Hehehehe....

12 comments:

  1. Tu jubah kan... memang cumilll...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Che Mid... ^_^
      cumill ler sangat hehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. Tinggi aku? Dalam 151 - 152cm je...huhu

      Delete
  3. Hujan sebab rasanya terkejut ada dua orang mama sweet sangat hari ni dengan pink karer hehe

    ReplyDelete
  4. Mesti mula-mula masuk pejabat masing-masing dah gelak dulu sebab tak sengaja boleh pakai sama warna:)

    ReplyDelete
  5. comel je berpinky..hihi..

    tringt time study dlu =)

    ReplyDelete
  6. Kalau hari hujan lebih baik mengulangkaji atas katil aje. Tau-tau dah pagi.

    ReplyDelete
  7. Memang x mengulangkaji kat library. Blh kira la spjg blaja brp kali jejak kaki ke sana.

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...