It's You!

Sunday, April 12, 2015

Morning Monday!

Salam,

Pagi nan indah
Nak share tentang Monday blues
Saya suka isnin
Dan setiap hari yang lain
Dah lama lupakan monday blues
^_^

13 comments:

  1. kat Kelate dah second day kerje...

    ReplyDelete
  2. kat Kelate dah second day kerje...

    ReplyDelete
  3. Kakak pun dah biasa dan tak ada masalah dari dulu lagi sebab Isnin adalah hari ceria selepas bercuti 2 hari..

    ReplyDelete
  4. lemau pg td rasa nk tido tp nsb bek ok.. huhuh

    ReplyDelete
  5. lama dah takde feeling monday blues ni...hehe...

    Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  6. Monday blues ni, masalahnya mmg akan kena kat saya...
    Depa mai mintak MC setiap pagi Isnin! Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. so, depa la yang patutnya menghilangkan monday blues depa tu..kalau happy je, takdenya minta mc ari isnin hehehe

      Delete
  7. ustaz cakap kita kena happy2 hari isnin ni sebab hari kelahiran Rasulullah.

    ReplyDelete
  8. Wow.....bagus, bagus.....sungguh bersemangat

    ReplyDelete
  9. meh hi 5
    saya payah nak ada monday blues!

    ReplyDelete
  10. Saya bab monday blues ni memang takda. Okey je sebenarnya kalau hari Isnin ni cumanya bab tengah minggu je tetiba datang blues. Hahaha....

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...