It's You!

Thursday, December 16, 2010

Listing

Salam,

Lama tak buka blog dan menulis...sekarang ni makan malas nak melayari internet..setiap minggu mesti ada mc sehari sebab skang tiap2 minggu kena g klinik atau hospital. Baby dah makin aktif bergerak tapi mama baby makin inactive sebab rasa tak larat nak bawa perut. Ni baru 7 bulan, ada lagi 2 bulan lebih atau mungkin kurang jika baby2 nak keluar awal. Persiapan barang baby2 pun tak buat lagi sebab hubby pun tengah busy ngan projek2 akhir tahun. Baju sekolah dan peralatan sekolah Danish n Danial pun belum beli tapi diorang dah wat listing apa yang nak dibeli dan tunjuk kat abah diorang. Mama pun jap lagi nak tunjuk listing barang baby kat abah juga...hehe..

2 comments:

  1. ieda ~ skang ni malas update la ieda huhu...rindu kat ieda gak hehe

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...