It's You!

Friday, November 19, 2010

Salam Jumaat

Salam,

Tak terlambat rasanya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua rakan2 di luar sana. Lama rasanya tak online. Sibuk dengan kerja2 di pejabat. Kalau boleh nak siapkan semua kerja2 yang ada sebelum menjelang tahun baru. Maklumlah..nak bercuti panjang bila bersalin nanti.

Mesti rasa rindu bila dah cuti panjang. Rindu ngan kerja2 pejabat. Lagipun, kami akan berpindah ke bangunan library yang baru tahun depan. Bangunan yang lebih besar da lebih cantik. Harap2 sempat menghias meja dan bilik kami (kalau ikut perancangan, kami satu department - 4 orang akan duduk dalam satu bilik). Wah tak sabar nak duduk tempat baru. Tapi tak tau lagi sapa yang akan ganti tempat aku bila aku bercuti nanti. Harap2 kawan yang mengganti tu akan sekemas aku..hehe..

Okla..nak sambung buat keje lagi. Nanti2 kalau lapang ble la berblogwalking pulak. Salam Jumaat ya kawan2!

Nota : Masih mood raya sebab tak ramai yang datang kerja hari ni. Sunyi rasanya..

3 comments:

  1. salam..

    kat cni raya tak raya tetap sama..maklumler..dua org jer melayu.. :)

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...