It's You!

Wednesday, July 21, 2010

Good news

Salam,

Hasil bertapa di rumah dan di klinik ulang-alik, Danish & Danial bakal mendapat adik2 baru 7 bulan akan datang. Terkejut bila tau baby dalam perut twins.

Tu je nak bagitau. Bila larat aku post N3. Nak rehat lagi. Wish me all luck.

Note : Excited tapi takut gak. Ada sapa2 ada pengalaman mengandung twins?

28 comments:

  1. kak ida!!!!!!

    is it real~????!!

    wahhh!! riena yg excited mcm nak lompat2 bila iwan bgtau td.. mmg surprised gila2 lah!

    k ida jg diri tau. jgn lasak2 dah.
    riena doakan semuanya selamat.amin..

    ReplyDelete
  2. kak idaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
    berjuta² an tahniah iera ucap kan...
    tahniah kakkk.....

    semoga akak sentiasa sihat dan hepi selalu ye...

    banyak kan berehat ye akak

    ReplyDelete
  3. kak idaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
    berjuta² an tahniah iera ucap kan...
    tahniah kakkk.....

    semoga akak sentiasa sihat dan hepi selalu ye...

    banyak kan berehat ye akak

    ReplyDelete
  4. tahniah ida.....take care... :)

    ReplyDelete
  5. tanhiah kak! i'm so happy for u:) jaga diri baik2. izan ada pengalaman bersalin kembar kan.

    ReplyDelete
  6. ya ampun...twins ke? taniah dear..jaga kesihatan n baby² taw

    ReplyDelete
  7. ya ampun...twins ke? taniah dear..jaga kesihatan n baby² taw

    ReplyDelete
  8. Congrats!!!!! I yang seronok dengar you nak dapat twins ni :-). My Mum is a twin, my adik ada twin girls as well.
    Hope everything goes well ye :-)

    ReplyDelete
  9. Riena ~ Hoho..kalau Riena tak caya, kida lagila tak caya huhu..seram ada gak nih

    ReplyDelete
  10. Iera ~ Nanti kita sama2 jaga diri Iera.. ^_^

    ReplyDelete
  11. Zaidah ~ Thanks..harap semuanya baik2 saja

    ReplyDelete
  12. Adia ~ Thanks Adia..yeke? Haahla..nanti leh tanya Izan ^_^

    ReplyDelete
  13. Mummysyafie ~ Thanks Nor..tak sangka pulak nk dapat twins..

    ReplyDelete
  14. LG ~ Wah..ramainya twins dalam family LG..thanks..harap2 kandungan ni sihat dan selamat ^_^

    ReplyDelete
  15. tahniah kak...

    entry benar2 buat sy tersenyum arini....wah bestnye...entry buat sy hepi la...

    dah hepi jugak dgr ada twins...bestnyeeeee...tahniah abg danish dan abg danial...

    harap sihat2 selalu ye.....tahniah lagi sekali.....rasa nak pg je lawat kalo dah bersalin...nak tgk twins tu..

    ReplyDelete
  16. wah... another D's coming soon! tahniah yang.. jaga diri leklok

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan ida...

    kalau rajin singgah la to blog my fren..coz dia ada pengalaman having twin..

    supercjay.blogspot.com

    take care..

    ReplyDelete
  18. tahniah...

    ain tumpang gembira dengan berita nie.....

    sonottttnyaaaa....

    ReplyDelete
  19. aSHa ~ Thanks..Danish & Danial excited dah..diorg tak caya dlm perut mama dia ada 2 baby..mama dia laagi la tak caya

    ReplyDelete
  20. mrs k ~ thanks..another D's to make their mama fenin but happy ^_^

    ReplyDelete
  21. imanamani ~ thanks..saya akan lawat blog tu ^_^

    ReplyDelete
  22. wow bestnyer akak... tahniah yer.. take care tau... ;d

    ReplyDelete
  23. hajarus ~ mekaseh..i will ^_^

    ReplyDelete
  24. kniedaz.....tahniah..tahniah...!!
    baru dpt tahu hari ni dr blog anisalya...wooo dah ketinggalan ketapi lah~~

    bestnya danish dan danial nak dpt 2 adik!!!

    ReplyDelete
  25. tahniah :)...seronoknya it's a twins! take care...

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...