It's You!

Monday, October 18, 2010

90 Hari

Salam,

Hari ni a bit busy.
Baby2 makin galak bergerak2 dalam perut..
Buat aku tersenyum tiap kali mereka bergerak..
Pandai pulak tu...gilir2 bergerak
Harap2 esok bila lahir pun gilir2 la ye..
Takla kelam kabut mama kamu ni
Hehee
Oh oh..excited sebab cuti bersalin dah jadi 90 hari
Tapi aku cadang nak tambah lagi 3 bulan
Kesian pulak kat anak2 mama
Susah nak cari orang jaga 2 baby sekaligus
Lagipun kecil lagi...
Apa pendapat korang?

14 comments:

  1. bile due sis??? smbung lg 3 bln ok gk..lg pun twins kan

    ReplyDelete
  2. nyesal resign kerja, tidak dapat cuti 90 hari hehe.

    ReplyDelete
  3. Wahidah ~ Due awal bulan 3 tahun depan..tu la dah bincang ngan hubby n dia kata elok juga tu.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Adia ~ Takpe..jadi housewife adia..tapi leh wat business online apa..hehe...

    ReplyDelete
  5. Dni ~ Iye...Buh dini n Dina leh tak? Atau Dani n Dafi..hehehe

    ReplyDelete
  6. untung sis lah dpt extra cuti tu...
    cuti leee...kalo i mmg akan amik gak cuti tu...

    ReplyDelete
  7. rasp ~ ye..dah bagi memang kena amik ^_^

    ReplyDelete
  8. ieda ~ rasanya untuk kakitangan kerajaan je ieda...hehe

    ReplyDelete
  9. wahh cogratzlah..cuti lame2 xde hal

    ReplyDelete
  10. dear..kalau rasa nak tambah lagi 3 bulan, nor setuju sangat. takut nanti pengasuh tak larat nak jaga 2 sekali kan..biar baby besar sikit baru leh minta orang jaga kan.

    untung la awak dapat twins..

    ReplyDelete
  11. Mummysyafie ~ tula..nak anta kat pengasuh rasa kesian pulak sebab kecil lagi..thanks girl!

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...