It's You!

Friday, October 15, 2010

Cuti

Salam,

Hari jumaat biasalah mood pun mood cuti dah. Tak sabar nak bercuti (walau dua hari). Nak rehatkan badan dan rileks kat umah. Bukannya apa, terasa letih pulak mengusung perut ke sana ke mari..hehe..tapi rasa happy bila waktu2 buat kerja, baby2 akan bergerak.

Hubby kalau suruh pegang perut rasa baby gerak punyalah takmo. Kita tarik tangan nak buh kat perut pun dia takmo. Dia rasa geli sebab takut terasa baby2 tu gerak. Apala...tu baru suruh pegang sket, kalau suruh bawak perut ke sana ke mari tak taulah jadi macamana. Yang rajin pegang perut kat umah mestilah Danial. Siap tanya bila la baby2 nak keluar. 

Berbalik kepada bercuti, bukannya cuti boleh santai semata tapi macam2 kena wat. Mengemas itu ini tu sudah semestinya sebab aku jenis tak ble tengok umah semak. Pantang tengok barang salah letak je bebel aku boleh panjang berjela-jela. Untuk puaskan hati, kenalah kemas endiri takyah harapkan orang len. Huhuhu...

Apapun, selamat bercuti kawan2 semua dan kalau rajin mehla cadangkan nama anak2 yang sedap dan bermakna yang bermula dengan huruf D tau.. Cadangan masih dibuka...belum ditutup. ^_^

14 comments:

  1. boy ke girl kak? kalau boy: dayyan & darwish :) saya suka bab2 kasi nama ni hehe.

    ReplyDelete
  2. Adia ~ Boy n girl..dua2 nak sebab jantina baby2 tak tau lagi..hehe

    ReplyDelete
  3. makdara TERdiva ~ Selamat bercuti ^_^

    ReplyDelete
  4. for you...

    Gurl

    Dhamirah - Jiwa
    Damia - kebijakan
    Dania - hampir
    Dhia - Sinaran
    Darin - nama bunga

    Boy
    Darish - pembaca , pelajar
    Dhafir - menang
    Daffa - pembela...


    untuk mama kniedaz...pilih..pilih ye...

    ReplyDelete
  5. imanamani ~ Thanks ^_^ Nama Darish untuk boy tu bagus tu..

    ReplyDelete
  6. Dhia tu best kak! wahhh best sangat

    ReplyDelete
  7. wahhh
    semua komen pakat suggest nma anak !

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. akak..i also like weekends..blk ipoh!!!jmpa DAMIA..:D

    ReplyDelete
  11. Xtau akak suka nama cane.. I suggest je la yehh..

    Gal: Della, Daisy (I ada kawan nama Daisy. Daisylawati. Comel kan?) Darwina,Dalila,Deandra, Dayanna,Dahlia,Daniella(leh kamceng ngan Daniel.hehe)

    Boy: Dhani (cam nama daniel je..)Damian,Dan,Darian,Darius,Dillan, Darwish, Dasuki (sounds japanese tp nama Islam), Daim, Da'ie..

    ReplyDelete
  12. hetzel ~ banyaknya..bagus2 ble buat pilihan yg lebih lagi hehehe...nama daisy tu kira macam org zaman dulu buh nama anak nama bunga tapi ni bunga moden la pulak hoho

    ReplyDelete
  13. eheh..klakar lak akak nye reply.lol gelak2 sendiri ade org igt i cacat kang.^^ ade yeh bunga2 moden..hehe -hetzel-

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...