It's You!

Thursday, November 4, 2010

Weekend

Salam,

Hari ni last keje..esok dah nak cuti..maknanya dapatlah 3 hari cuti. Nak ke mana? Mmm..ramai yang nak g Jom Heboh kat Batu Kawan. Teringin nak pegi tapi macam tak larat pulak nak jalan.


Borong banyak ni ble tak? Hehe

So, booth apa yang aku suka sangat g waktu Jom Heboh? Tak banyak pun..tapi yang dua ni adalah mesti..ok...Booth yang dimaksudkan ialah booth Maybelline dan Dutch Lady. Booth Maybelline biasalah aku borong bedak, lipstik, maskara, lip liner, minyak wangi dan lain2 yang ble diborong. Pendek kata, borong untuk stok setahun terus...kan JomHeboh setahun sekali je datang setiap negeri.



Booth Dutch Lady pulak mestilah beli susu berkotak2 dan pelbagai perisa. Maklumlah aku dan anak2 hantu susu. Lagipun kalau beli susu Full Cream tu Danish n Danial makan ngan bijirin so sekejap je habis.

Lain2 booth takla excited sangat nak pegi. Tengok2 gitu je..So apa plan korang untuk hujung minggu ni?

11 comments:

  1. same tastelah kita :) kalau ly pun terjah both booth tu jugak..hehehe

    ReplyDelete
  2. lily ~ Hehe..bestkan 2 booth tu

    ReplyDelete
  3. lia paling suka both dutch lady sbb anak2 mmg minum susu dutch lady...

    tp dah dlm keadaan mcm ni aktiviti b'jln2 amat terhad.... :)

    ReplyDelete
  4. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  5. betul ke you shopping make byk tu ???? mak aiiii... byk nyerrr...hihihi

    ReplyDelete
  6. kniedaz: sker susu! Maybeklline pun sker!

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...