It's You!

Thursday, July 17, 2014

Penangan Frozen

Salam..

Just nak share satu gambar. Lama tak share gambar dua budak nakal ni. Sorang Cik Bambam sorang lagi Cik Mek. Sangat banyak mulut sekarang ni. Semalam dapat patung Frozen, Abah diorang beli. Ala...beli kat downtown Perda je.

Balik dari rumah pengasuh terus excited baik tangga bila saya bagitau ada hadiah kat dalam bilik. Bila dapat tu..punya la suka. Ke sana ke mari mengelek Princess Anna dan Princess Elsa.

Yang tak tahan tu siap tanya...kenapa kasut princess ni tak sama dengan dalam cite Frozen? Kenapa takde rumah dia? Kenapa Baju dia lain sikit?

Dan dah request boleh tak bawa Princess Anna dan Princess Elsa naik kereta balik kampung raya ni?

8 comments:

  1. samalah..anak saya pon masih lagi demam frozen..

    ReplyDelete
  2. tak pernah tgok plk frozen ni..

    ReplyDelete
  3. hehehe..cuteee je Yana Yani ni..nak bawa balik kg ye... hihi

    ReplyDelete
  4. nasib baik dia tak minta baju mcm princess...haha..
    sukalah nnti balik beraya bawa princess balik..

    ReplyDelete
  5. tu baju kat dinding tu baju mak keew., ehHHkee

    ReplyDelete
  6. Budak perempuan suka ya amat. Anak-anak saya pandang sebelah mata pun tidak cerita Frozen ni :) Comel si kembar ni. Mesti lagi comel bila dah pekena baju raya nanti!

    ReplyDelete
  7. Salam Aidil Fitri. Maaf zahir & batin.

    ReplyDelete
  8. Alahai twin comel ni.. Mcm2 ditanyanya.. Hihi

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...