It's You!

Friday, December 28, 2012

Verangan Ko Jah V.5

Salam,

Kalau pi bercuti...ada benda ni...mesti best..
Teringin nak ada
Boleh tangkap..pastu tunjuk kat orang
Boleh tukar ikut kehendakk kita
Kecik molek daripada yang ada di rumah
Besar sikit daripada yang selalu dok guna
Yang pasti...mengancam jiwa..

Eh..eh..
Saya cerita pasal apa ni?
Hehehe....
Saya cerita pasal si dia ni..

Samsung GALAXY Camera!
Napa ntah..
Rasa macam best pulak..
Ala..verangan je pun
Orang tak marah...
Tapi kalau Mr Hubby nak beli untuk hadiah birthday tahun depan
Ok jugak ye...

Boleh Shoot, Enjoy, Edit, Share!
Untuk pengguna tegar Instagram & FB, boleh upload terus je..
Tak perlu la nak cucuk kat pc dulu la apa la..
Wah..wah..saya suka!



Specifications

Network/Bearer and Wireless Connectivity

  • GSM 3G , HSPA-PLUS
  • HSPA+21 (850 / 900 / 1,900 / 2,100)
  • 802.11a/b/g/n 2.4GHz / 5GHz
  • Wi-Fi Direct available
  • GAP, SSP, HSP, A2DP, SPP, OPP, AVRCP 1.3, HID
  • DLNA, HDMI 1.4 support
  • KIES, KIES Air support

Image Sensor

  • BSI CMOS
  • 1/2.3"
  • Approx. 16.3 Mega pixels

Image Stabilization

  • Optical Image Stabilisation

OS

  • Android 4.1 (Jellybean)

Lens

  • f = 4.1 - 86.1mm (35mm film equivalent: 23 - 483mm)
  • 2.8 (W) - 5.9 (T)
  • 21x Zoom Lens

Display

  • HD Super Clear LCD (TFT)























Nota Kaki : Bestnya berangan..nak jadi kenyataan, sila kumpul duit sendiri beli ya...

10 comments:

  1. berapa kupang ni kak ida?? nak berangan jgk. mcm best kan?

    ReplyDelete
  2. berangan dah .. dah usulkan pada suami katanya tak leh beli sebab tak tau lagi masalahnyer.. maalumler pertama kali der kamera terus lerh wifi kan.. so melepaih...

    ReplyDelete
  3. saya pun minat dgn camera ni..kalau dapat ni mesti bestkan..tapi tulah..berangan jelah dulu

    ReplyDelete
  4. teringin gak ni... smlm tengok dlm buletin utama.. tapi asben plak cakap... lagi berbaloi beli pro camera.. :( hmmmmm.. sabo je ler..

    ReplyDelete
  5. memang best kalo dapat satu kan...

    ReplyDelete
  6. Masukkan dlm wishlist 2013...hihihihih..senang nak share gambar buat kaki share..;P

    ReplyDelete
  7. dari verangan tule selalunya jadi kenyatan;D))

    ReplyDelete
  8. bukan pengguna tegar. nak cari yg kompak biasa je.

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...