It's You!

Wednesday, August 4, 2010

Hada Labo

Salam,

Sejak 2 minggu ni, aku telah menggunakan produk Hada Labo macam yang Ratna cerita dalam blog dia aritu. Actually saja nak try tapi taklah beli moisturiser dia yang RM50++ tu sebab aku pun jarang guna moisturiser. Aku beli pencuci muka dia dulu sebab aku nak tengok kesan dia kat muka.


The result? Wah..rasanya bagus juga..sebab sebelum ni kulit aku selalu kering kat tepi bibir ngan beberapa tempat lagi tapi lepas guna pencuci muka Hada Labo ni kulit jadi lebih lembab..taklah nampak basah tapi kulit kering dah takde lagi. Lepas tu pagi2 bila nak pakai bedak takyah nak pakai tinted moisturiser, terus sapu bedak je. Lagipun time pegnant ni aku memang malas nak bersolek bagai..huhu

Lepas ni ingat nak try plak moisturiser dia. Aku jadi excited plak sebab dia takde alkohol, pewarna dan pewangi so rasanya selamat kot untuk ibu mengandung. Kalau korang nak try, g lah cari kat Guardian Pharmacy. Harga pencuci ni RM26.90. Selamat mencuba..

Note : Thanks ye Ratna sebab wat entry pasal Hada Labo ni..hehe..asyik tertaip Haba Lado bukan Hada Labo..ngeeee

20 comments:

  1. saya baru jer pakai dia punya pencuci kak.. best kan..rasa licin jer muka.. try la pulak dia punya toner..moisturizer tu teringin gak nak guna.. tp mahal giler.. RM56 ko tak silap.. menangis saya tgk harga dia..

    ReplyDelete
  2. dni ada guna kak.. tapi tak kena ngan kulit dni.. naik jerawat.. huhu.. sedih betul. 3 hari guna okay.. pastu naik tetiba. terus stop... sayang betul beli tak dapat guna... :'( bestla akak pakai menjadi..

    ReplyDelete
  3. Ratna ~ Tu la..best je bila pakai..nanti akak tengok toner plak..hehe..tula..aritu tengok gak moisturiser dia ..mahal la pulak..

    ReplyDelete
  4. Dni ~ ye ke dni? Laa...nasib baik sesuai ngan muka akak..ble la terus guna hehe..

    ReplyDelete
  5. baru nmpk iklan kt tv mlm tadi...mcm nk cari jugaklah~~

    ReplyDelete
  6. ermmm sy nak cari hilangkan parut berlobang2 halus di muka ini..ehehe

    pssstttttt kak..produk ni ok ke?
    mean halal ke? rasa nak taip perkataan halal tu kecik je...sbb takut org terkecik hati...dan salah anggap...

    ReplyDelete
  7. wah ramai yg kasi baeeekk nya testi for tis produk...
    harus cari gak aaa nanti...

    ReplyDelete
  8. aSHa ~ Kalau baca ingredientsnya takde yg pelik2..huhu..tapi kalau nak menghilangkan rasa was2 kena gak tanya yg pakar tu

    ReplyDelete
  9. rasp ~ boleh try..kot2 sesuai ngan muka hehe

    ReplyDelete
  10. setakat ni semua produk saya bedal.. nasib takde effect kat kulit

    ReplyDelete
  11. mrs. k ~ best kalau kulit muka camtu..senang nak cari bahan penjagaan ^_^

    ReplyDelete
  12. pun tengah cari produt skin care utk cuci muka..sbb skrg cuma guna pencuci garnier saje tanpa toner/mosturiser..cincai maa..

    ReplyDelete
  13. nama dia macam masakan siam, hihihi

    ReplyDelete
  14. disahkan oleh jakim tak ni kniedaz??? tulisan jepun je sume

    ReplyDelete
  15. makdara TERDIVA ~ dulu penah pakai garnier tp tak sesuai ngan muka

    ReplyDelete
  16. KOG ~ Lawakla KOG ni..masakan siam pulak peginye..hehehe

    ReplyDelete
  17. Hemy ~ Dah guna baru nak check JAKIM..huhu..nanti akak try check ek..

    ReplyDelete
  18. pencuci muka saya dah nak abis..rasa macam nak beli yang ni je. harga pun murah

    ReplyDelete
  19. mummysyafie ~ leh jugak kalau nak try ^_^

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...