It's You!

Tuesday, October 8, 2013

Bila Rindu

Salam,

Minggu lepas kami tak balik Penaga. Abang-abang nak periksa so kami tak balik sebab bila balik rumah Penaga, si abang-abang akan main PS2 dan online games. Si abang-abang buat muka ketat...sebab tak dapat balik...haha.

Maghrib semalam, pintu rumah kami diketuk bertalu-talu. Hui hui...siapa yang mai ni? Mr Hubby baru nak bangun buka pintu, si Yani dah buka pintu siap-siap. Sekali tengok rupanya Tok Abah ngan Tok Ibu mai bikin surprise. Saya tau diorang mesti rindu kat Yana dan Yani. Yana dan Yani pun apa kurangnya, punya la excited, peluk cium dan menempek kat Tok Abah dan Tok Ibu je.

Yani dan Yana bersama Tok Abah

Oh, ya. Tahniah buat Acu Anuar (BIL) yang telah menghadiri konvokesyen dan mendapat Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik dari UTHM, Batu Pahat Johor baru-baru ini. Semoga sentiasa sukses selalu. Semoga perniagaan yang diusahakan bersama itu berjaya dan terus maju, insya Allah.

BIL dan SIL

11 comments:

  1. wah, seronok bila atok datang umah.....:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  3. seronok yana yani dapat bermanja ngan atok kan..

    ReplyDelete
  4. Begitu lah bila cucu, nenek & atok tak berjumpa mesti rindu kan...sama lah dgn Pa'e tu..
    Tahniah buat BIL awk ye...

    ReplyDelete
  5. Cucu manja atok dan nenek ehhh...

    ReplyDelete
  6. Tok Abah ngan nenek ni PIL Kniedaz ke

    ReplyDelete
  7. Manja yana dgn yani duk dkt tok abah :)

    ReplyDelete
  8. tok abah dan nenek rindu yana dan yani...
    terbayang2 keletah cucu depan mata..sanggup mai tu..

    ReplyDelete
  9. Cucu Atok...hehehe

    Tahniah buat yang telah menerima ijazah.

    ReplyDelete
  10. Yana, pipi tu ada rasa extra weight tak?

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...