It's You!

Thursday, October 10, 2013

Mini Konvensyen Kumpulan Inovatif & Kreatif

Salam,

Pagi ni saya dan rakan-rakan KIK menghadiri mini konvensyen KIK. Tahun ni kumpulan kami tak dapat buat presentation sebab terlambat menghantar penyertaan. Projek dah ada tapi tu la...sebab terlewat pula. Takpelah....kita bawa projek ke tahun depan.

Hari ni kami mai sebagai pemerhati sahaja sambil tengok group kawan-kawan dri department lain membuat persembahan. Tahun ni pun tak banyak group yang join...mungkin kerana kekangan masa dan hambatan tugas-tugas hakiki.
Nanti saya update lagi. ^_^


6 comments:

  1. aesalamualaikum ida,
    Bizi yer.. tu la kan kita, ibu bekerja, mmg bizi sentiasa.

    ReplyDelete
  2. ohh... mcm best je mini konvi KIK ni...tiap tahun ada ye...

    ReplyDelete
  3. Boleh share projek kawan-kawan kat blog tak?
    Apa tajuk, apa masalah, cemana dia selesaikan, apa keputusan...ok?

    ReplyDelete
  4. dari angle gambar tu kan, macam curi² snap aje? ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....pandainya!
      bagi gula-gula Hacks satu

      Delete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...