It's You!

Wednesday, July 31, 2013

Sorry Is the Hardest Word

Salam,



Dear friend,

You know who you are
And you know why I'm saying sorry
Do accept my apologize

(Walaupun tahu kamu tak ambil hati pun tapi tetap nak minta maaf...sebabnya? Sorry tak sempat siapkan tempahan kamu itu. Sekarang baru tau rasanya bila jadi tukang jahit di Hari Raya.)


Nota kaki : Pagi ini ada bacaan Yassin diikuti dengan mesyuarat bulanan Staf Library. Petang pula ada mesyuarat AJK Hari Mesra Pelanggan. Seharian bermesyuarat. Ok juga sebab dah dekat nak raya ni, mood bekerja dah ke laut 


8 comments:

  1. sori sesungguhnyer perkara yang payah sesangat kan... tapi kenalah juga mintak maaf kiranya ada yang kita rasa bersalah...

    ReplyDelete
  2. Normal lah bila tempahan jahitan tu tak siap..
    erm! nak mcm mana kan, tukang jahit pun manusia biasa...:)

    ReplyDelete
  3. nak minta maaf tu rasa cam susah kan. tapi bila dah diucap rasa lega sesangat.

    ReplyDelete
  4. Itulahkan Kniedaz...siksanya nak kejar date line....mau tak tidur jadinya

    ReplyDelete
  5. hehehe...kdg kala, ego harus dibuang...andai salah...pohon la maaf...

    ReplyDelete
  6. wah pandai jahit baju rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, tidaklah...bukan menjahit baju asha tapi alter dan tambah logo di baju je. Belum sampai tahap tu lagi hehe ^_^

      Delete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...