It's You!

Tuesday, August 27, 2013

Jamuan Raya

Salam

Ari ni library tutup separuh hari sebab kami adakan jamuan raya. Tutup saeparuh hari pun ramai gak student yang menempek kat cermin kaca nak masuk. Huhu...diorang ni tak baca notis ke?

Sekarang tengah membuat persiapan. Saya tetap ambil bahagian menghias dan menyusun atur sebab saya tak berapa gemar buat kerja-kerja memotong di pantry. Hehehe....

Nanti kita cerita lagi ya.

13 comments:

  1. wahhh..meriahnya... mesti ramai tetamu nanti ni..
    sy plak tak reti sgt dlm bab hias menghias ni...tak kreatif..hehe

    ReplyDelete
  2. Tempat kija kita tak ado jamuan raya pong...huhuhuuu tapi dept kita buat minggu depan...horeyyy...

    ReplyDelete
  3. dorang tak reti baca notis...
    dorang reti baca buku jer sis hahahahahaha....

    syioknya makan2....
    meriah..... raya sebulan maaaa....
    makan makan dan makannnnnnnnnnnn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diorang reti baca notis. faham pun notis tu. tapi mana la tau kan, tetiba akak librarian tu sejuk hati tengok muka sememeh memasing, bagiiii la masuk. pastu siap bagi makan lagi. haa kan ke best tu? ahaks.

      Delete
  4. Wah best nye ;) kami 29 hb bt jamuan raya

    ReplyDelete
  5. sampul JDT tu hak milik sapa tu? tak kesian kat penang main divisyen 2? ahaks

    kueh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampul JDT tu kita punya la...nama pun orang Johor...Penang pun sokong juga hahaha...HAria Penang Haria

      Delete
  6. kat sekolah kak, tak boleh MAKAN dalam library, heee:D))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rule tu apply untuk students aje, non-students especially librarian, of course la boleh makan. kalau tak makan, tak de la librarian. hahaha

      Delete
    2. Betul tu t.a.t.a hahahaha kami boleh makan...tapi arini makan lebih free la..

      Delete
  7. suke tau kalau ada jamuan raya..malangnya opis sy mmg xde..hehe

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...