It's You!

Thursday, August 29, 2013

The Day

Salam,

Semalam sibuk menghubungi pihak hotel untuk tempahan bilik Program IMD (Ilmu Mengubah Destini) di Balik Pulau minggu depan. Dah macam receptionist plak asyik call orang je. Nanti saya cerita pasal kesinambungan program IMD Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Shah Alam ni ya.

Lepas tu petangnya pula dah ada mesyuarat Hari Mesra Pelanggan pula. Memang terkejar-kejar sikit la. Minggu depan ramai juga yang terlibat dengan Program IMD di Sekolah Menengah Kebangsaan Pondok Upeh, Balik Pulau. Minggu depan juga sibuk siapkan segala persiapan untuk Hari Mesra Pelanggan yang akan berlangsug 10 - 12 September. Library sangat sibuk bulan Ogos dan September.

Hari ni nak tempek gambar jamuan raya je. Hehehe...

Firdaus a.k.a Ubie, Cik Zila (Bos), saya dan Riena

Kami lagi dan Pon. Orang pi makan, kami pi bergambar sakan hahaha

Tetamu kami

Kami lagi...

Macam-macam style

Dara dan mak dara

Ini geng kreatif. Kami selalu digandingkan untuk kerja-kerja melibatkan otak kanan.

Geng Library

Hahaha...kami lagi

Makanan hehe..ada lontong, nasi daging, bihun sup, ketupat n lemang, rojak buah, pemanis mulut, sate....waduh..memang tak tau nak makan apa. 




11 comments:

  1. Kak,

    amboi ambopi sakan posing raya...hahahhaha

    harini bertam ada jamuan raya...jemputlah datang.....heeeeee

    ReplyDelete
  2. Sampai bila agaknya jamuan raya akaun berlarutan, kan?

    yang penting dapat makan sedap2... :)

    ReplyDelete
  3. Dah korang tuan blog nya, maka gambar korang la yang banyak kan? hahaha. Tapi yang best nya gambar korang ni semua mesra-mesra alam flora betul la.

    ReplyDelete
  4. Makan-posing-makan-posing selagi ada syawal kan..
    Gambar kat tangga cantik kan.. :)

    ReplyDelete
  5. wah...meriahnya...
    posing pun lawa-lawa:)

    ReplyDelete
  6. Saya suka bila dpt geng yg sekepala, boleh ajak posing sakan2!

    ReplyDelete
  7. bestnyer beraya geng librARY NIE..hehehe

    ReplyDelete
  8. memang sakan bergambar! :)

    dan semestinya meriah sambutan raya kat UiTM kan...:)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah semua staf library kami ni satu kepala...kerja pun seronok je...tapi biasala mesti ada group kecil sendiri hehe

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah semua staf library kami ni satu kepala...kerja pun seronok je...tapi biasala mesti ada group kecil sendiri hehe

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...