It's You!

Thursday, March 14, 2013

Destinasi Percutian Kami

Salam,

Takde benda pulak nak story hari ni. Oh ya...tentang tempat percutian kami tu, kami pi tak jauh pun. Kami nak gi Langkawi je.


Banyak blog saya buka sebab nak cari tempat makan yang best. Banyak website buka sebab nak plan perjalanan di sana sebab takmola terkejar-kejar ke sana sini nak melawat. Kita pergi ikut zon, lebih senang.

Susah sikit nak plan jalan-jalan kalau ada anak-anak kecik, mak-mak yang mesti cepat letih (termasuk saya la tu..hahaha). Sebenarnya mula-mula plan nak bawa budak-budak ke Genting Highlands sebab bolehlah diorang bermain sakan tapi tok-tok diorang takmo pi Genting sebab nanti sejuk pastu diorang boring la tu. Bila bincang-bincang, kami pun sebulat suara nak ke Langkawi. Lagipun mak saya tak pernah lagi ke Langkawi. Lain kali gi Genting kami pi anak-beranak je la.

Harap segala perancangan kalau tak tepat pun menjadi la kan. Bila bercuti ramai-ramai ni kena juga fikirkan orang lain, tak bolehlah syok sendiri je. Hehe....


12 comments:

  1. 24hb ni pegi langkawi lagi for LIMA huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula-mula nak pi time LIMA tapi kosnya lebih mahal la kan huhuhu...lepas tu mesti orang ramai

      Delete
  2. g langkawi?? wahhh..bestnya!!!
    semoga segalanya dipermudahkan ye

    ReplyDelete
  3. langkawi memang senang nak mengembira hati ibu2.. betoiler tu nanti genting gi anak beranak... jom baca entry akak... tempat menarik langkawi ... promote link sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi kan...saya dah baca entry akak tu..tu salah satu rujukan saya tu hahaha...

      Delete
  4. bestnya nak ke langkawi...
    cik abe akak akan ke langkawi utk work semasa LIMA...
    lepas tu kalo tak de aral melintang...
    nak gak ke sana utk holiday, insha Allah...

    ReplyDelete
  5. Nak Ikut.....
    Dah lama tak pergi langkawi

    ReplyDelete
  6. hahahah ..... jangan lupa borong cekelat ngan pinggan mangkukk

    ReplyDelete
  7. best tu. dah lama tak pergi langkawi.

    ReplyDelete
  8. wah, bestnya g langkawi...syurga wanita tu...

    sy x penah g langkawi lagi...huhu....

    ReplyDelete
  9. bestnya kak dpat bercuti ke langkawi..saya tak pernah pergi sana lagi..

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...