It's You!

Tuesday, May 14, 2013

Saya Budak Baru Belajar

Salam,

Hasil berkursus semalam dan hari ni. Yang ni masih basic, hehehe. nanti ada banyak lagi nak belajar. Sangat menyeronokkan!

Hari Ahad lepas gi Pekan Hari Penaga lepas tu sempat minum air kelapa lemon di tepi sungai sementara menunggu bot-bot nelayan pulang dari laut. Sapa-sapa nak beli ikan di Penaga, mai la dalam jam 10 pagi hingga 11 pagi. Waktu tu diorang baru balik dari laut dan mesti dapat beli ikan yang fresh. Ok la..nak sambung belajar lagi. Nak belajar buat poster pulak.

10 comments:

  1. assalam...
    murah2 dak ikan kat penaga tu? kalau nani balik kg, suka gi pantai gak.. beli ikan kat pelantar.. mmg murah2 sangat.. diorang jual utk peraih sebenarnya.. tapi kalau kita nak gi kena awal, sbb org dah pek masuk kotak, tutup dengan ais, time tu dah tak leh beli..
    sedapnya air.. nani pantang lagi air kelapa.. :)
    cantek edit gambar.. cer citer sket.. guna software ape tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikan tengok masa Nani..ada masa murah sangat..kalau time nelayan tak ke laut, mahal la...guna Adobe Photoshop CS3 Nani..banyak lagi nak kena belajar

      Delete
  2. dari libririan ke grafik designer. Wow

    kueh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilmu baru Kueh...kena belajar...hahaha

      Delete
  3. tak pernah terserempak pulak kita kan ... hehhehehe

    ReplyDelete
  4. kelazzzzzzz....
    bestnya dapat edit2 camtu....
    suka suka suka.....

    syiokkkk ooooo sis dpt beli ikan fresh....
    kalo lahhhh dekat ...
    memang i terjah dah...

    ReplyDelete
  5. Mesti maniskan Ikan baru naik laut ni Kniedaz....

    ReplyDelete
  6. wah kelas apa tu....seronok je bunyi nye

    ReplyDelete
  7. alamak dah okler tu nanti dah belajar banyak mesti dasat gambar2 kat sinikan...

    ReplyDelete
  8. bila baru belajar benda baru ni mmg excited lebih kan? semua nak edit.

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...