It's You!

Thursday, July 15, 2010

Award Lawa Gila

Salam,

Pagi khamis ni ceria tak kawan2ku sekalian? Kalau ceria, alhamdulillah. Untuk memulakan hari, meh kita layan Award ni...
Award ni diberikan oleh CheQpPJoY..thank you so much..muah muah..



S: Suke tak award ni?
J: Mestilah suka...Blog Lawa Gila tuuu..tapi pemilik blog tak gila ye..cuma gila-gila..muahaha

S: kamu rasa blog kamu lawa gila?
J: Lawa kot tu sebab dapat award..hahaha..puji diri sendiri sket..bagi up mood pagi2

S: kamu selalu singgah di blog sape?
J: Blog2 yang ada dalam list belah kanan blog aku dan blog baru yang menarik hati..tapi takla hari2..biasanya yg rajin update la ye..apalagi..rajin2 la update so aku ble jenguk korang!

S: beri senarai blog yg 'lawa gila' bg kamu.
ceria je blog TTM neh..isinya pun kelakar gile walaupun dia cerita benda berinfo..i lap u la TTM!


Tag kpd org yang kamu rasa patut dapat award special nie.
 
 
Oklah..nak start kerja pulak. Nanti2 kita jumpa lagi. Enjoy your Award girls! 

    10 comments:

    1. thanks kak. InsyaAllah dni akan buat secepat mungkin ya :)

      ReplyDelete
    2. mmg lawa..sy suka pelangi2 tu..rasa nak tiru je....ceria tau pelangi tu

      ReplyDelete
    3. aSHa ~ mekasih ya..kita pun suka pelangi..hehe

      ReplyDelete
    4. wah...red carpet event oooo dpt award! congrats!

      ReplyDelete
    5. Thanks Ida..

      kembang vontot aii taww..haha

      i lap u too rajin tinggalkan jejak:)

      ReplyDelete

    Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...