It's You!

Friday, July 9, 2010

Tabiat yang buang tebiat betol

Salam,

Tengahari ni korang g shopping ke ahkak-ahkak sekalian? Cik abang pulak g mana sebelum solat Jumaat? Aku memang tak pernah kua waktu jumaat. Memang tak pernah. Kalau aku keluar tu memang Hari Ini Dalam Sejarah la kiranya. Dalam setahun, ble dikira ngan jari tangan je berapa kali aku kua jumaat.

Nak citer pasal tebiat ke tabiat...tabiat kot..tapi tabiat aku ni kira jenias buang tebiat jugak. Aku suka pemadam pen. Aku tak tau napa aku suka ngan pemadam pen. Sejak aku sekolah sampai skang.

Ni pemadam aku yg tinggal setengah

Apa aku buat ngan pemadam pen tu? Aku suka potong dan pegang time wat keje. Aku suka tekstur dia yang berpasir. Buang tebiat kan aku ni? Dalam sebulan mau dua pemadam aku beli just untuk membuang tebiat..hehehe

Korang ada tabiat yang buang tebiat tak? Kalau ada, share la ngan aku. Hahaha..(skang ni pemadam yang aku baru beli minggu lepas dah tinggal setengah. Hari ni je dah 2 kali aku potong ia. Huhu)

Note : Skang dah susah nak cari pemadam pen biru ni...certain2 kedai je jual...Aku dah tengok..kat POPULAR n yang sewaktu dengannya..kedai2 kecik je jual...

16 comments:

  1. tabiat hajar plak kalau time dok cakap ngan phone tangan ni mesti nak pegang pen pastu mesti ade kertas utk nak conteng... huhuhu...

    ReplyDelete
  2. wahh..masih wujud rupanya pemadam pen biru nih..hehe..biasa dulu pakai liquid paper jer:)

    ReplyDelete
  3. wah
    1st time den tengah tabiat cam nih
    hahaha

    ReplyDelete
  4. sayapun suka pegang pemadam tu...tapi sejak kemunculan liquid paper terus lupa

    ReplyDelete
  5. sy suke pgg pen. pastu conteng notes& handouts yg cekgu kasik. hehe

    ReplyDelete
  6. salam transit kembali :D
    ni 1st time i jumpa org yg ada tebiat gini hehehehe...
    i rasanya takde lah sis...
    my family pun takde...

    ReplyDelete
  7. huhuhu suke tekstur yg berpasir ek?
    bek kniedaz beli kertas pasir..yg kasar ade yg halus pun ade muahhaha jgn mare

    ReplyDelete
  8. hajarus ~ hehe..tabiat tu ok..senang nak catat apa2

    ReplyDelete
  9. TTM ~ Ada lagi tapi susah sket la nak cari

    ReplyDelete
  10. Bean ~ Saya tak pernah lupa pemadam itu..hahaha

    ReplyDelete
  11. Sheh ~ yang tu pun akak suka..abis note penuh gambar kartun heheh

    ReplyDelete
  12. Lelord ~ kalau beli kertas pasir laaagilah buang tebiat hahaha

    ReplyDelete
  13. wah..first time dengar nie..he3..
    sy tak de pulak tabiat pelik2 yg suka dibuat..

    ReplyDelete
  14. Hehehe lucu juga tebiat you ni.

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...