It's You!

Monday, July 12, 2010

Jija's Lovely Cottage Giveaway

Salam,

Kurang sihat pun nak masuk Giveaway..huhu
time blogwalking jumpa blog Jija's Lovely Cottage
Jija tangah wat giveaway sempena birthdaynya pada 8 Julai yang lepas..
Happy birthday Jija!!

Nak join giveaway ni ada la syarat2nya tapi senang je..
ni dia syarat2nya...

1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers… wajib jadi follower saya tau
2. Link blog http://jija-craft.blogspot.com di blog anda.
3. Tag rakan2 anda dlm post tersebut utk join sekali giveaway ini.. ramai pun tak pe hehe..

4. Last sekali tinggalkan "comment" dalam entry Jija dan juga link anda… senang sikit nak keep
track...

5. Hadiah utk GA ni:
Pertama – Bread Box
Kedua – Spoon Box
Ketiga – Cutlery Holder


So nak tag semua yang singgah ke blog aku ni. Mana tau rezeki kita kan? So..jomlah join giveaway nih!

7 comments:

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...