It's You!

Thursday, July 22, 2010

Perkembangan Mereka

Salam,

Sudah mula bertugas semula
Tapi badan terasa letih saja
Kena kuatkan semangat 
Ni baru trimester pertama
Nanti bila larat, aku wat N3 panjang

Nak share something
Hehehe
Nampak tak ada dua amniotic sac tu?
Dua2 dah ada heart beat
^_^


Thanks Riena & Asha sebab wat N3 pasal me & the twins. Hehe

37 comments:

  1. kak..kembar ker kak? tahniah!!! bestnya..

    ReplyDelete
  2. seronoknye la...best jugak dpt twin ni...
    nak jugak..ehehee

    ReplyDelete
  3. eh? akak ngandung ke..mcm mana bleh terlepas tau ni..kembar plak tu...wah!!!!! tahniahhhhh

    ReplyDelete
  4. twins??? bestnya sis...take care tau..n congratzzz

    ReplyDelete
  5. kak ida scan nampak ada 2 lobang..

    iera scan ada 1 lobang... hehehe'


    take care akak

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah...

    Jumpa blog ni dari entry Asha...

    Dulu2 ada gak berangan nak twin. tapi cam takut je... tahniah ye... cam best kan kalau dapat twin. nak pulak sepasanng...

    Memang ada keturunan twin ke???

    ReplyDelete
  7. oh..tengah mengandung rupanya...tahniah..jaga diri dan baby baik2

    ReplyDelete
  8. Wah. tahniah kak.

    Im pretty sure akak hepi sgt. Saya ada adik kembar lelaki. Memang havoc dan penat nak jaga but worth it.

    Jaga diri baik-baik kak.

    :)

    ReplyDelete
  9. aSHa ~ Hoho...ketar jugak ni..asyik terbayang camna la nak menghadapinya tp happy juga..

    ReplyDelete
  10. Jaja'z ~ Hehe..tak terlepas..baru je tau.. ^_^

    ReplyDelete
  11. Wai ~ Thanks Wai...berdebar rasanya

    ReplyDelete
  12. Iera ~ Haha..mak mertua kata macam lobang hidung daa..hehe

    ReplyDelete
  13. Lady Salwa ~ Takut jugak ni Sal...sebab takde pengalaman la katakan..kena banyak cari info tentang kembar

    ReplyDelete
  14. Hemy ~ Baru lagi..thanks.. ^_^

    ReplyDelete
  15. Iffa ~ Thanks..happy tu memang happy tapi ada gak rasa takut huhu..mesti havoc! Dgn dua baby nak jaga lagi dengan hero berdua tu lagi..huhu

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah.... iskh...happy sgt2...hehehe...tumpang gembira!! maaf yer kniedaz t'lambat nak ucap tahniah...dah lama x singgah sini sbb yg tuan punya badan ni pun ada simptom yg sama macam kniedaz cuma lieya awal sebulan jer.....

    bestnya dapat twin...dulu masa lieya buat IUI selalu b'angan nak dapat bby twin tp x der rezeki....

    apa2 pun...tahniah sekali lagi...jaga kesihatan diri n bby elok2..... :D

    ReplyDelete
  17. tahniah kak dapat kembar nampaknyer...seronok anak ramai :)

    ReplyDelete
  18. ya ampuuun.. sronoknya dpt kembar. akak mmg kepingin sgt nk anak kembar ni. tahniah ye.. and take care.. :D

    ReplyDelete
  19. Mamamya ~ Thanks...nanti kita share2 la info tentang ibu mengandung ye..lama tak pregnant tetiba pregnant ngan kembar..satu pengalaman baru

    ReplyDelete
  20. Shiela ~ Lepas ni tutup kedai dah..hahaha

    ReplyDelete
  21. Kak Mas ~ Memang seronok kan kak..tapi karenahnya lebih la kan

    ReplyDelete
  22. wah! seronoknye..semoga selamat sikembar lahir ke dunia ini :)

    ReplyDelete
  23. OMG tidak pulak saya tahu yang you ni pregnant. Congratulation my friend. Wah kembar lagi tu, eeeeee jeles nya. Harap harap this time will be a girls :D.

    ReplyDelete
  24. makdara TERDIVA ~ Thanks ..doa2 semoga semuanya baik2 sampai bersalin ^_^

    ReplyDelete
  25. SJB ~ I pun baru tahu i pregnant twins Sue, hopefully they are girls..hehe cute macam AB

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah...mmg dah nampak ada 2 bby...perasaan cemas takut berdebar gembira semua ada.... dulu pun izan macam tu jgk.

    dan hasilnya kejap je masa berlalu, disember ni dah 3 tahun pun twins izan....

    jaga diri baik2 ye kak...!

    ReplyDelete
  27. wah
    kembar ker?
    gila best
    minta2 den nanti kahwin pastu dapat anak kembar juga
    amin


    P/S : Review Film : Ong Bak 3 Memang Lucu! Hahaha!

    ReplyDelete
  28. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    ReplyDelete
  29. Izan ~ Nanti ble la kongsi pengalaman ngan akak ye Izan... ^_^

    ReplyDelete
  30. Hans ~ Ha ha..wah planning awal tu hans!

    ReplyDelete
  31. salam.. boleh share macamna nak dpt twins ya.. :)

    ReplyDelete
  32. alhamdulilah..rezeki awak..seronok gak tengok orang pegnen twins ni

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...