It's You!

Friday, October 19, 2012

JOM JADI GENG BUI

Salam Jumaat,

Kita mulakan hari ni dengan menjelajah blog kawan baru ^_^
Saya terpanggil nak join Geng Bui lepas baca entry di blog Budak Malaysia
Sebelum join, kenalah terjah blog Sis Bui ni..
Saya pun tak habis study Sis Bui ni tapi yang pasti ada banyak tutorial dan cerita artis Korea hehehe
Harap2 lepas join Geng Bui, saya akan mengenali lebih dekat lagi (kalau tak jumpa di luar, di alam maya pun ok juga kan)

So sapa2 nak join Geng Bui sila ke sini untuk keterangan lebih lanjut
Bagus juga Sis Bui buat aktiviti sebegini, dapat juga kita tambah geng blogger dan up traffic blog (sambil menyelam minum air)



Apa tunggu lagi?
Jomlah 
(◕‿◕✿)

8 comments:

  1. TERIMA KASIH TAWW SEBAB SUDI MENJOINKAN DIRI..^_^..LEPAS NI BOLEHLAH KITA JADI GENG..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama...saya lagi seronok dapat jadi geng n tambah kenalan..hehe

      Delete

  2. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow sini dah,

    Jom follow saya pulak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    BTW, kalau da masa free, jomlah join GA ni,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti saya terjah sis pulak ye...thanks follow saya

      Delete
  3. dari segmen yang sama :)
    selamat bersegmen and da folow


    http://faraapis2011.blogspot.com/2012/10/jom-jadie-geng-bui.html

    ReplyDelete
  4. Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...