It's You!

Thursday, January 10, 2013

Nak satu boleh?

Salam,

Bayangkan anak-anak perempuan kita dapat hadiah ini daripada orang yang disayang. Mesti rasa excited dan happy je mereka. Ini yang dikatakan kasih atuk dan nenek!

Daripada sebuah kabinet tv yang tidak digunakan lagi, kepada kitchen cabinet yang comel ini. Kalau Yani & Yana dapat, mesti diorang suka giler. Bahkan mama dan abang-abang pun nak tumpang main sama. Hehehe....






 


Boleh klik kat blog Giggleberry Creations untuk membaca dan melihat banyak lagi gambar yang menarik. Suka betul saya tengok kabinet dapur ni. Rasa macam nak satu je..hehe

5 comments:

  1. Wah..cantiknya..buat pantri dapuq cantik ni....:)..buh tepung2,rempah2...

    ReplyDelete
  2. Wahhhh.. ini bkn ank2 je suke, maknue pon berebut nak ni.

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...