It's You!

Friday, February 1, 2013

Cerita Suami Isteri Penuh Ranjau

Salam,

Lama tak layan cerita melayu di televisyen, tiba-tiba terjatuh cinta dengan Setia Hujung Nyawa kat TV3 tu. Suka tengok lakonan Nelydia Senrose dan Amar Asyraf tu. Amar Asyraf sangat cute! Hahaha...apa kes?
Saya jarang tengok tv, selalu tumpang anak-anak tengok kartun, tumpang mak tengok sinetron atau tumpang Mr Hubby tengok movie. Sebabnya saya tak boleh concentrate kerana gangguan si cilik comel yang macam2 hal tu.

Copy gambar ni dari FB Setia Hujung Nyawa...hehe

Sekarang ni jadi trend kan buat cerita adaptasi novel. Mmm..mana yang best, saya layan, mana yang tak saya tak tengok pun. Nasib baik saya bukan peminat tegar Adam dan Hawa tu. Yang tu lagi lama...banyak episodnya..hehehe...

Tapi sekarang, saya sangat suka tengok dia ni. Aduhla..memang cair habis bila tenung mata dia. Agak-agak sapa? Hehehe...ni dia


Nama dia Matt Bomer...handsome kan...hehehe

Nota Kaki : Sesekali bagi mama verangan jangan le marah ye..hehehe


1 comment:

  1. oooo... aku masa lahir dulu camtu lah rupa aku... hahaha

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...