It's You!

Wednesday, November 14, 2012

Winter Illuminations

Salam,

A little bit busy today. Too many books to receive and data to be key-ins. I'll try to blog walking to your blogs as many as possible because my life will be bored if i don't do that. Your entries usually will make me laugh, cry and smiling. So, to make up for my lack of entry, I gave you this to full fill your reading madness. Enjoy!








Gambar credit to nabana-no-sato


Yang ni berlangsung kat Nagashima, Jepun. Ia sebenarnya dibuat di satu Taman Botanikal dan pertunjukan ni diberi nama Winter Illuminations. Ia merupakan pertunjukan musim sejuk yang terbaik dan akan berlangsung sehingga 31 Mac 2013. 

Pertunjukan ini merangkumi penggunaan berjuta-juta lampu LED yang meliputi permukaan air dan taman-taman yang ada. Bertemakan alam semulajadi, pertunjukan ini juga termasuk pemandangan ketika matahari naik, pelangi dan juga aurora.

Nota kaki : i-City pun cantik juga..tak dapat p Jepun gi i-City pun ok. 

9 comments:

  1. lawa betul.. terpegun kejap tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok gambar pun jadilah kan Nani ...hehe

      Delete
  2. subhanallah...
    cantik sungguh...
    tapi tul tu, ICity pun apa kurangnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^_^
      i-City pun cantik juga
      tapi kalau dapat gi yang kat Jepun ni pun best kan

      Delete
  3. cantiknya!

    i-city pun tak pernah jejak lagi kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun baru je pergi raya haji aritu Izan...tu pun xdapat jalan semua..letih dah huhu

      Delete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...