It's You!

Monday, November 5, 2012

Follower Bawah 400

Salam,

Tak kira...

Nak join jugak

Jomlah join...

Tarikh tutup hari ni Isnin jam 11.59 malam nanti

Join apa?

Ni dia...


Kalau nak join meh ke blog En Fendy

Syarat2nya

1. Buat entri : Segmen Follower bawah 400 (sesiapa yang mempunyai follower bawah 400) 

 2. Tampal banner glowing atas tu

 3. Follow peserta yang join segmen ini

 4. Done (En. Fendy akan senaraikan peserta yang join segmen ni)
 
 5. En. Fendy akan follow sekali peserta tu sebagai tanda terima kasih 

 6. Nak tag atau tak terpulang buat korang.

 7. Letak link anda ke ruang komen bawah ni..
  
 8. 15 Blog bertuah akan di review, 20 blog bertuah masuk bloglist.


Senangkan?

So...apa tunggu lagi?

Nota kaki : Melainkan anda adalah blogger yang femes kikikiki...


12 comments:

  1. done follow . follow bck http://aisyaieyka.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. done follow sini dari segmen sama...follow back http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete
  3. bw n follow dari segmen yg sama :)
    http://apixyana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. done follow..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-follower-saya.html

    ReplyDelete
  5. done follow dr segmen yg same ^^ follow Mai semule ye
    http://maerahim.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama..saya dah follow awk..sudi follow sy yer..hehe...^_^..

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama :) minta maaf, bru berkesempatan berblogwalking.. :D http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...