It's You!

Sunday, November 25, 2012

Wrong Information Daa!!

Salam

Alkisahnya kami salah tengok jadual penerbangan MIL dari Mekah. Bukannya ari ni rupanya tapi esok. Nasib baik kami perasan ari Jumaat so sempatlah call Pak Ngah di Kulim bagitau sebab aritu sembang semua nak datang waktu MIL balik. Nasib baik kami tak tercongok kat Lapangan Terbang Bayan Lepas arini. Nasib baik juga hubby call MIL balik.

So bila dah salah ni...xpe...kita tukar je plan untuk hari ni. Hari ni kita santai...gi pekan hari Penaga beli lauk untuk makan tengahari lepastu petang kita pi jalan-jalan kat belah Penang. Hubby kata nak bawa anak-anak dan ipar-duai ni gi mandi kat Batu Feringhi.

Gitulah cerita salah tarikh kami sekeluarga. Nasib baik juga saya memang apply cuti untuk hari Isnin. Hehehe....

Tinggalkan korang dengan beberapa gambar si kembar ni. Macam2 hal diorang ni. Selamat berhujung minggu!





5 comments:

  1. wah...semuanya ber"nasib baik"...heee

    p/s geramnya lihat si kembar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...semua bernasib baik kekekeke

      Delete
  2. memang kira bernasib baikler kotler dah terconggok memang letihler.. nanti leher jadipanjang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula...nasib baik tak sampai airport lagi hheheh

      Delete

Thanks for the responds! (◡‿◡✿)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...